Werken in AZ Alma, Zorgwerkgever van het jaar, Ziekenhuis van het Jaar 2021

Net als de open klank van het woord ‘alma’ staat AZ Alma elke dag opnieuw open voor iedereen die nood heeft aan medische zorg of ondersteuning, ongeacht herkomst of ideologie. In die warmhartige, open omgeving, waar we met wederzijds respect en vertrouwen te werk gaan, kijken wij uit naar nieuwe enthousiaste collega’s.

Ook zin om het warmste ziekenhuis van de regio te versterken? Solliciteer dan voor jouw gedroomde functie! Je kan ook spontaan solliciteren, dan worden je gegevens gedurende één jaar in een werfreserve bewaard.

Wij hechten belang aan een gelijke kansenbeleid bij onze rekrutering en selectie: Kwaliteiten zijn voor ons belangrijker dan leeftijd, geslacht, geaardheid, handicap, etnische afkomst of nationaliteit.

Patiëntencomfort

AZ Alma staat bekend om haar warme, vriendelijke en huiselijke sfeer. Dit familiale karakter wil AZ Alma niet alleen behouden, maar ook nog verder uitbreiden. Ons nieuwe ziekenhuis aan de Ringlaan in Eeklo staat dan ook volledig in het teken van maximaal patiëntencomfort. Maar patiëntencomfort is méér dan enkel een warme en gezellige kamer. Het betekent ook kwaliteitsvolle dienstverlening en de geruststelling dat het ziekenhuis voortdurend investeert in de aller-modernste technologieën, waarbij het welzijn van de patiënt steeds voorop staat. AZ Alma is dan ook een ziekenhuis dat voortdurend evolueert, waar nieuwe initiatieven aangemoedigd worden en welkom zijn, waar het artsenkorps jaarlijks uitbreidt en (sub)specialiseert en waar de medewerkers regelmatig voor nieuwe uitdagingen staan.

Maximaal zorgaanbod

AZ Alma heeft 442 erkende bedden, verspreid over 18 diensten. De voornaamste hospitalisatiediensten zijn beweging, heelkunde, oncologie, zenuwstelstel, geriatrie, pediatrie, materniteit, sp neurologie, sp locomotoriek en intensieve zorgen. Begin 2019 opende AZ Alma een dagopbehandeling voor kinder- en jeugdpsychiatrie en eind 2019, begin 2020 start een PAAZ-afdeling. Daarnaast beschikt het ziekenhuis ook over meer dan 62 bedden in daghospitalisatie. Vanzelfsprekend zijn alle courante medische en paramedische specialismen aanwezig in het ziekenhuis.

Daarnaast kunnen patiënten ook terecht bij hun vertrouwde arts-specialist in de polikliniek AZ Alma Sijsele.

Ontdek alle jobs via werkeninazalma.be.